Buhalteriams, finansininkams, vadovams, teisininkams, biurų administratoriams. JŪS PRIVALOTE ŽINOTI DAUGIAU!

Buhalterio kalendorius

split_long.png
Būtini atlikti darbai iki liepos 25 d.

 

Iki liepos 25 d.


1. Pridėtinės vertės mokestis              

1.1. Pateikiama tinkamai užpildyta 2018 m. birželio mėnesio ir 2018 m. I pusmečio PVM deklaracijos FR0600 forma, patvirtinta VMI prie FM viršininko 2004 m. kovo 1 d. įsakymu Nr. VA-29 ,,Dėl pridėtinės vertės mokesčio ir kitų su šiuo mokesčiu susijusių formų bei jų užpildymo taisyklių patvirtinimo “.

1.2. Sumokamas 2018 m. birželio mėnesio ir 2018 m. I pusmečio PVM.

 

Įmokos kodas:

1001 Valstybinės mokesčių inspekcijos administruojami deklaruojami mokesčiai ir nuo 2015-07-01 paskirtos baudos už administracinius teisės pažeidimus, mokami vienu įmokos kodu.

 

2. Pranešimo apie atsiskaitymus už žemės ūkio produkciją su žemės ūkio produkcijos pardavėjais teikimas

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos atsiskaitymo už žemės ūkio produkciją įstatymu prekybos įmonės kurių pajamos per paskutinius ataskaitinius metus yra 2,9 milijono eurų arba daugiau ir žemės ūkio produktų perdirbimo įmonės, kiti ūkio ir viešieji subjektai, superkantys žemės ūkio produktus apdoroti, apdirbti, perdirbti, naudoti savo ūkio reikmėms ar maitinimo poreikiams tenkinti ir (arba) parduoti ir kurių pajamos per paskutinius ataskaitinius metus yra 0,87 milijono eurų arba daugiau, kas mėnesį iki kito mėnesio 25 dienos privalo tinkamai užpildyti Pranešimo apie žemės ūkio produkcijos pirkėjo pradelstas skolas žemės ūkio produkcijos pardavėjams FR1070 formą, patvirtintą VMI prie FM viršininko 2009 m. spalio 13 d. įsakymu Nr. VA-65 „Dėl Žemės ūkio produkcijos pirkėjų informacijos apie atsiskaitymus už žemės ūkio produkciją su žemės ūkio produkcijos pardavėjais teikimo Valstybinei mokesčių inspekcijai taisyklių patvirtinimo“, ir pateikti ją atitinkamai AVMI.

 

3. Prekių tiekimo ir/ar paslaugų teikimo į kitas Europos Sąjungos valstybes nares ataskaita  

Pateikiama tinkamai užpildyta Prekių tiekimo ir paslaugų teikimo į kitas Europos Sąjungos valstybes nares ataskaitos FR0564 forma, patvirtinta 2004 m. kovo 12 d. įsakymu Nr.VA-34 ,,Dėl prekių tiekimo į kitas Europos Sąjungos valstybes nares ataskaitos formos ir jos pildymo, teikimo ir tikslinimo taisyklių patvirtinimo“ .

Ataskaitas privalo pateikti Lietuvos Respublikoje PVM mokėtojais įregistruoti asmenys, kurie ataskaitinį laikotarpį tiekė prekes ir/ar teikė paslaugas į kitas Europos Sąjungos valstybes nares kitų Europos Sąjungos valstybių narių PVM mokėtojams Prekių tiekimo ir paslaugų teikimo į kitas Europos Sąjungos valstybes nares ataskaitos FR0564 versija 03 formos pildymo, teikimo ir tikslinimo taisyklių 4 punkte nurodytais atvejais.

 
Kategorija MOKESČIŲ KALENDORIUS
Data 2018-06-20 - 2018-07-25
 
> Atgal

Gaukite naujienas el. paštu

RSS

U Ž D U O K I T E   K L A U S I M Ą

             info@infolangas.lt

D Ė M E S I O ! ! !

D Ė M E S I O ! ! !

Savaitės sentencija

Nori išgirsti protingą atsakymą, protingai ir klausk.

J. V. Gėtė

Senesnės sentencijos

Buhalterio kalendorius

<
2024 m. kovas
>
I
II
III
IV
V
VI
VII
26
27
28
29
Akcijos
MOKESČIŲ KALENDORIUS
NEMOKAMI seminarai
Renginiai
REIKŠMINGOS datos
 
 

split

split

Verta žinoti

Lietuvos Respublikos Seimas 2024-uosius paskelbė NATO ir Europos Sąjungos metais; Dainų šventės metais; Diplomatų Lozoraičių metais

split

NAUJI mokymai - Tapkite profesionalu su LINKEDIN

AKTUALŪS nuotoliniai mokymai IŠMANUSIS BIURAS

→  SUSIDOMĖJOTE?

split

Vardadieniai

split

Šiandien orai Lietuvoje

Orai Vilniuje Orai Kaune Orai Klaipėdoje Orai Panevėžyje Orai Alytuje Orai Marijampolėje Orai Utenoje Orai Kėdainiuose Orai Ukmergėje Orai Mažeikiuose

9,56€  8,00 €   / IŠPARDUOTA!