Buhalteriams, finansininkams, vadovams, teisininkams, biurų administratoriams. JŪS PRIVALOTE ŽINOTI DAUGIAU!

Verslas

split_long.png
Siekiantiems verslo - galimybė visą verslo steigimo kelią žengti su specialistų pagalba 2012 05 03

Pirmą kartą Lietuvoje siekiantiems verslo bus galimybė visą pasiruošimo ir verslo steigimo kelią žengti su specialistų pagalba.

 

Lietuvos verslo darbdavių konfederacija (LVDK) pradeda įgyvendinti ilgalaikę verslumo skatinimo programą "Septynių jūrų kapitonai". Pagal užsienio metodiką suformuota programa padės Lietuvos aukštųjų mokyklų studentams ir dėstytojams sistemingai įgyti verslumo įgūdžių, geriau pažinti verslo pasaulį bei pasiruošti verslo kūrimui.

 

Pagrindinė programos idėja - įdomiomis formomis ir unikaliais iššūkiais suteikti dalyviams praktinių žinių ir įgūdžių, kurie bus naudingi tiek kuriantiems savo verslą, tiek norintiems tapti gerais savos srities specialistais. Programa apima 7 integruotus žingsnius nuo reikalingų įgūdžio lavinimo ir komandos formavimo iki verslo planavimo, verslo pristatymo potencialiems investuotojams bei pagalbos steigiant verslą.

 

Projekto metu dalyviai - studentai ir dėstytojai - sieks kartu sukurti perspektyvias verslo idėjas, kruopščiai parengti verslo planus šių idėjų įgyvendinimui, įrodyti verslo angelams šių idėjų realumą ir patrauklumą, pritraukti finansavimą ir įsteigti įmones. Visame šiame kelyje projekto dalyvius konsultuos ir globos verslo atstovai ir ekspertai.

 

"Norime parodyti, kad verslumas yra ne tik verslo kūrimas, bet ir naujų galimybių bei sprendimų paieška kiekviename savo veiklos žingsnyje bei šių galimybių sėkmingas realizavimas," - projekto startą komentuoja programą koordinuojantis Ilja Malkin. Pasak jo, "Septynių jūrų kapitonų" programoje yra kompleksiškai integruoti skirtingi verslumo skatinimo metodai ir priemonės - paskaitos, dirbtuvės, stovyklos, bendravimas su verslininkais, verslumo kelionės ir konsultacijos, kas leidžia nuosekliai vesti busimus Lietuvos lyderius nuo idėjų iki realių rezultatų.

 

Daug programos etapų bus įgyvendinami netradicinėmis priemonėmis. Pavyzdžiui, komandų formavimui bus skirta vasaros verslumo stovykla, o komandų tvirtumo išbandymui bei pažinčiai su kitų kultūrų verslo atstovais - kelionė aplink Juodąją jūrą aplankant 14 miestų.

 

Projekto pabaigoje dviejų geriausių verslo planų įgyvendinimui bus skirtas bendras 30.000 Lt finansavimas. Kartu bus siekiama perspektyviausių verslo planų įgyvendinimui pritraukti papildomą finansavimą iš verslo angelų ir verslo akseleratorių.

 

10 mėnesių programą "Septynių jūrų kapitonai" vykdo Lietuvos verslo darbdavių konfederacija kartu su partneriais: Vilniaus universitetu, Kauno technologijos universitetu ir Utenos kolegija. Projektas finansuojamas Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos biudžeto lėšomis.

 

Daugiau informacijos pateikiama oficialioje interneto svetainėje www.kapitonai.lt.

 

Pagal UAB "Advanced Advice" inf.

 

Gaukite naujienas el. paštu

RSS

U Ž D U O K I T E   K L A U S I M Ą

             info@infolangas.lt

D Ė M E S I O ! ! !

D Ė M E S I O ! ! !

Savaitės sentencija

Nori išgirsti protingą atsakymą, protingai ir klausk.

J. V. Gėtė

Senesnės sentencijos

Buhalterio kalendorius

<
2024 m. gegužė
>
I
II
III
IV
V
VI
VII
29
30
1
2
Akcijos
MOKESČIŲ KALENDORIUS
NEMOKAMI seminarai
Renginiai
REIKŠMINGOS datos
 
 

split

split

Verta žinoti

Lietuvos Respublikos Seimas 2024-uosius paskelbė NATO ir Europos Sąjungos metais; Dainų šventės metais; Diplomatų Lozoraičių metais

split

NAUJI mokymai - Tapkite profesionalu su LINKEDIN

AKTUALŪS nuotoliniai mokymai IŠMANUSIS BIURAS

→  SUSIDOMĖJOTE?

split

Vardadieniai

split

Šiandien orai Lietuvoje

Orai Vilniuje Orai Kaune Orai Klaipėdoje Orai Panevėžyje Orai Alytuje Orai Marijampolėje Orai Utenoje Orai Kėdainiuose Orai Ukmergėje Orai Mažeikiuose

9,56€  8,00 €   / IŠPARDUOTA!