Buhalteriams, finansininkams, vadovams, teisininkams, biurų administratoriams. JŪS PRIVALOTE ŽINOTI DAUGIAU!

Verslas

split_long.png

Archyvas

2012 04
19
 Už vokeliuose mokėtus atlyginimus - 16 tūkst. litų bauda
Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau - AVMI) informuoja, kad atlikus patikrinimą uždarojoje akcinėje bendrovėje (toliau - UAB) "Teresės Lelešienės mėsos perdirbimo įmonė" išaiškinti ne tik vokeliuose mokėti atlyginimai, bet ir nelegaliai dirbantis asmuo. Už nustatytus pažeidimus minėtos bendrovės direktorei Marijampolės rajono apylinkės teismas skyrė 16 tūkst. litų baudą.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
19
Socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas kviečia jaunuosius verslininkus aktyviai dalyvauti konkurse „Jauno kūrybiško verslininko apdovanojimai“.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
19
Seimas priėmė Antstolių bei Notariatų įstatymų pataisų projektus, kuriais antstoliams ir notarams suteikta galimybė dirbti šį darbą nebe iki 65, bet iki 70 metų, neprašant Teisingumo ministro pritarimo.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Siekdama užtikrinti didesnį vairuotojų egzaminavimo veiklos skaidrumą, valstybės įmonė „Regitra“ visuose įmonės egzaminų centruose šiemet planuoja įdiegti centralizuotą stebėjimo sistemą, kuri leis veiksmingiau kontroliuoti egzaminavimo procesą ir sudarys galimybes įrašyti vairavimo egzaminų vaizdą ir garsą į elektronines laikmenas.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Pagal suderintą vartotojų kainų indeksą (SVKI) apskaičiuota infliacija 2012 m. balandį, palyginti su kovu, gali būti 0,3 proc., prognozuoja Lietuvos statistikos departamentas.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Nuo šiol kreditoriai, bankroto administratoriai ir kiti suinteresuoti asmenys gali paprasčiau rasti informaciją apie įmones, kurioms apygardos teismuose priimti pareiškimai dėl bankroto ir restruktūrizavimo bylų iškėlimo.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Siekdami apsaugoti valstybinės reikšmės kelius nuo gadinimo, Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekse nurodytus pažeidimus, susijusius su automobilių keliais ir jų statiniais, kelininkai nuo šiol juos fiksuos fotoaparatu ar vaizdo kamera ir informaciją apie užfiksuotus pažeidimus pateiks policijos pareigūnams.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Algirdas Šemeta, Europos Komisijos narys, atsakingas už mokesčius ir muitų sąjungą, auditą ir kovą su sukčiavimu: Lietuvos žiniasklaidoje pasirodžiusiuose straipsniuose pateikiamos netikslios interpretacijos dėl degalų ir kuro mokesčių ateities. Paaiškinsiu, kokius energijos apmokestinimo pokyčius pasiūlė Europos Komisija ir kaip šie mokesčiai gali paveikti namų ūkius, vartotojus ir verslą.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Vilniaus apygardos vadyba, bendradarbiaudama su Valstybinės mokesčių inspekcijos specialistais, ir kartu su Vilniaus apygardos prokuratūra, atskleidė įmonių, prekiaujančių audiniais Gariūnų turgavietėje ir specializuotose parduotuvėse Vilniuje, Panevėžyje ir Kaune, tinklą, dalies gautų pajamų neapskaičiusį buhalterinėje apskaitoje.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
18
Pernai Estijos ir Latvijos dirbančiųjų perkamoji galia didėjo (darbo užmokestis pranoko infliaciją), tuo tarpu Lietuvos dirbančiųjų realusis darbo užmokestis trečius metus iš eilės ir toliau mažėjo, teigiama šiandien paskelbtoje SEB Baltijos šalių namų ūkių finansų apžvalgoje ("SEB Baltic Household Outlook").
Plačiau
 
 
< 1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 82 >

Gaukite naujienas el. paštu

RSS

U Ž D U O K I T E   K L A U S I M Ą

             info@infolangas.lt

D Ė M E S I O ! ! !

D Ė M E S I O ! ! !

Savaitės sentencija

Nori išgirsti protingą atsakymą, protingai ir klausk.

J. V. Gėtė

Senesnės sentencijos

Buhalterio kalendorius

<
2024 m. kovas
>
I
II
III
IV
V
VI
VII
26
27
28
29
Akcijos
MOKESČIŲ KALENDORIUS
NEMOKAMI seminarai
Renginiai
REIKŠMINGOS datos
 
 

split

split

Verta žinoti

Lietuvos Respublikos Seimas 2024-uosius paskelbė NATO ir Europos Sąjungos metais; Dainų šventės metais; Diplomatų Lozoraičių metais

split

NAUJI mokymai - Tapkite profesionalu su LINKEDIN

AKTUALŪS nuotoliniai mokymai IŠMANUSIS BIURAS

→  SUSIDOMĖJOTE?

split

Vardadieniai

split

Šiandien orai Lietuvoje

Orai Vilniuje Orai Kaune Orai Klaipėdoje Orai Panevėžyje Orai Alytuje Orai Marijampolėje Orai Utenoje Orai Kėdainiuose Orai Ukmergėje Orai Mažeikiuose

9,56€  8,00 €   / IŠPARDUOTA!