Buhalteriams, finansininkams, vadovams, teisininkams, biurų administratoriams. JŪS PRIVALOTE ŽINOTI DAUGIAU!

Lietuvoje

split_long.png

Archyvas

2012 04
25
Mažų autobusų, kuriuose yra daugiau kaip 8 sėdimos vietos keleiviams ir kurie sveria ne daugiau kaip 5 tonas, savininkams bus taikomas 1050 litų dydžio metinis kelių naudojo mokestis.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
24
Kaip jau skelbta, Baltarusija praėjusią savaitę sugriežtino Europos Sąjungos vilkikų, kurie veža trečiųjų šalių krovinius su Rusijos išduotais dvišaliais leidimais, patikrą.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
24
Siūloma mažinti kelių naudotojo mokestį daliai transporto priemonių
Susisiekimo ministerija siūlo Vyriausybei mažinti kelių naudojo mokestį mažų keleivinių autobusų ir lengviausių krovininių automobilių savininkams.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
23
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) primena, kad ankstesniais metais buvusi tendencija tikrinti daugumą žmonių, prieš vaiko priežiūros atostogų pradžią gavusių didesnes algas nei anksčiau, nėra ir nebus toleruojama. „Sodra“ specialiai nevykdo jokių akcijų, kuriomis būtų dirbtinai tikrinamos visų žmonių, kurių algos didėjo, pajamos bei jų šaltiniai.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
23
Ministrų kabinetas pasitarime pritarė Teisingumo ministerijos siūlymui į teismų darbą įtraukti visuomenės atstovus, kurie dalyvautų sprendžiant svarbias bylas ir patartų teismui kokį sprendimą priimti.
Plačiau
 
 
split_short.png
split_short.png
2012 04
20
Į Kauno gatves išvažiuos nauji ekologiški autobusai
„Susisiekimo ministerija ir ateityje numato skatinti ekologiškų transporto priemonių naudojimą bei diegti joms būtiną infrastruktūrą. Planuodami 2014–2020 metų Europos Sąjungos paramos panaudojimą transporto srityje, specialias priemones numatysime viešojo transporto atnaujinimui“, – sakė ministras E. Masiulis.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
19
Socialinės apsaugos ir darbo viceministras Audrius Bitinas ir viceministrė Audra Mikalauskaitė Investuotojų forumo (Investors‘ Forum) atstovams pristatė būsimos pensijų sistemos naujoves, valstybinio socialinio draudimo ir užimtumo aktualijas ir įtaką verslui, taip pat „Sodros“, kaip institucijos, įgyvendintą struktūrinę pertvarką ir elektronines paslaugas.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
19
Balandžio 19 d. bendrovė Lietuvos paštas pristatė elektromobilį, kuriuo važinėja bendrovės darbuotojai. Lietuvos paštas skaičiuoja, jog naudojant šį automobilį per metus pavyks sutaupyti kelis tūkstančius litų.
Plačiau
 
 
split_short.png
2012 04
19
Mėgėjų žvejybai propaguoti du kartus per metus – liepos 6 d. ir rugpjūčio 15 d. – visuose valstybiniuose vandens telkiniuose (išnuomotuose ir neišnuomotuose), kuriuose mėgėjiška žūklė nėra draudžiama ir kuriuose neorganizuota limituota žvejyba, taip pat Nemuno deltos regioninio parko vandens telkiniuose visi asmenys turės teisę žvejoti nemokamai. Be meškeriotojo bilieto ar žūklės leidimo taip pat gali būti leidžiama žvejoti žūklės varžybų metu, suderinus su Aplinkos ministerijos regiono aplinkos apsaugos departamentu ar žūklės ploto naudotoju. Šias naujoves numato Mėgėjiškos žūklės taisyklės, kurias aplinkos ministras pakeitė prieš tris savaites.
Plačiau
 
 

Gaukite naujienas el. paštu

RSS

U Ž D U O K I T E   K L A U S I M Ą

             info@infolangas.lt

D Ė M E S I O ! ! !

D Ė M E S I O ! ! !

Savaitės sentencija

Nori išgirsti protingą atsakymą, protingai ir klausk.

J. V. Gėtė

Senesnės sentencijos

Buhalterio kalendorius

<
2024 m. balandis
>
I
II
III
IV
V
VI
VII
1
2
3
4
5
Akcijos
MOKESČIŲ KALENDORIUS
NEMOKAMI seminarai
Renginiai
REIKŠMINGOS datos
 
 

split

split

Verta žinoti

Lietuvos Respublikos Seimas 2024-uosius paskelbė NATO ir Europos Sąjungos metais; Dainų šventės metais; Diplomatų Lozoraičių metais

split

NAUJI mokymai - Tapkite profesionalu su LINKEDIN

AKTUALŪS nuotoliniai mokymai IŠMANUSIS BIURAS

→  SUSIDOMĖJOTE?

split

Vardadieniai

split

Šiandien orai Lietuvoje

Orai Vilniuje Orai Kaune Orai Klaipėdoje Orai Panevėžyje Orai Alytuje Orai Marijampolėje Orai Utenoje Orai Kėdainiuose Orai Ukmergėje Orai Mažeikiuose

9,56€  8,00 €   / IŠPARDUOTA!